En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yönı gün, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar vesair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kanatlar içinde muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein bindi plakaları mevcuttur.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırı geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile korku anında kaçış planının daha hızlı sorunlemesini sağlamlamaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir Yangın Çıkış Kapısı malzemedir.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba âdem evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı haber almak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çhileışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince akım etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna bakılırsa kuruluşlması gerekmektedir.

Alanında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

İmal edildikleri malzemelerin tekmil iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page